Banana Beach

Banana Beach er en dejlig naturstrand med klipper og træer, der omkranser stranden.

Tags: Phuket - Strand - Banana Beach

Du skal være vågen for at finde Banana Beach. Den ligger godt skjult, og kan ikke ses fra vejen. Der er blot to ting, der hjælper dig med at finde stranden, et lille skilt, og hvis du ikke er den første, der ankommer til stranden, vil du se en række parkerede scootere og biler ved vejkanten.

OBS! Sidst jeg var forbi, var skiltet væk. Så du har muligvis kun de parkerede biler og scootere til at vise, hvor stranden er.

For at komme ned til denne lille skjulte perle, skal du benytte en natursti ned ad en stejl skrænt. Eller du skal ankomme ad søvejen, fx i en lejet long-tail boat.

Banana Beach giver dig natur for alle de penge, som det ikke koster at besøge den. Stranden afsluttes af klipper i begge ender og der er en lille klat klipper midt på stranden. På landsiden er hele stranden omgivet af træer og buske, der af­skær­mer den fra resten af verden.

Stranden er blot cirka 200 meter lang, og du finder sjældent mere end en lille håndfuld mennesker her. Både sand- og vandkvalitet er fin, og du har fin mulighed for snorkling, hvor du kan betragte fiskene svømme rundt mellem klipperne for enden af stranden.

I den ene ende af stranden, lettere skjult under træernes skygge, finder du en restaurant, hvor du kan få serveret mad og drikke. Du kan leje madrasser og parasoller, og der er ingen 10 procent-regel her.

Der er ingen hoteller ved Banana Beach.

Det nær­meste hotel er det fem­stjer­nede Andaman White Beach Resort, der ligger ved Nai Thorn Beach, og det lige så fem­stjer­nede - og ekstremt dyre - Trisara Phuket Villas & Residences, der ligger ved Trisara Beach. Du skal mange kilo­meter væk, hvis du vil finde over­natning, der slider mindre på plastikkortet.

De to dyre hoteller har begge strande, der er bedre end Banana Beach med hensyn til vand- og sandkvalitet, men Banana Beach er bedre, hvis du vil have selskab og mere liv på stranden.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Banana Beach

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Tirsdag d. 31. marts

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.