Ao Sane Beach

Fredelig strand med mulighed for snorkling.

Tags: Phuket - Strand - Ao Sane Beach

Ao Sane Beach ligger gemt bag det fem-stjernede hotel The Nai Harn, nord for Nai Harn Beach. For at komme til stranden, skal du ad en lille vej gennem hotellets område. Faktisk er her hele tre strande, adskilt af klipper. Der er stier, der forbinder strandene.

Ao Sane Beach er små klippefyldte strande med sand med småsten. Strandene er ikke velegnet til badning på grund af klipperne. Til gengæld gør klipperne strandene velegnet til snorkling ved højvande. Vil du bade, så tag i stedet til Nai Harn Beach.

På den største af strandene kan du leje madrasser til at ligge på selve stranden, og du kan leje liggestole i skyggen lige bag stranden. Her finder du også en lille restaurant, der serverer mad og kolde drikke.

GPS til Ao Sane Beach: 7.778241, 98.297697.

Ud over ovennævnte The Nai Harn kan du overnatte på det mere prisvenlige Baan Krating Phuket Resort, der ligger lidt længere ude ad vejen.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Ao Sane Beach

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Tirsdag d. 31. marts

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.