Coverwise rejseforsikring

Layan Beach

God strand, som ikke er overfyldt.

Tags: Phuket - Strand - Layan Beach

Søger du efter Layan Beach på Google, vil du blive præsenteret for to forskellige strande. Her skriver jeg om den strand, som Google Maps kalder Layan Beach, du kan læse om den anden strand i artiklen Layan Bugt.

Layan Beach starter nordpå ved et flodudløb, der adskiller den og Layan Bugt. Her finder du også Kala Island, som du kan se lidt af yderst til venstre på dette billede. Du kan se mere af Kala Island i artiklen om Layan Bugt.

Layan Beach er godt to kilometer lang og smelter mod syd sammen med Bang Tao Beach. Der er ikke en klar adskillelse mellem Layan Beach og Bang Tao Beach, men de to strande mødes lidt nord for området Laguna.

Trods junta og guvernør er det muligt at leje rigtige ligestole på flere strækninger af Layan Beach. Enten under træernes skygge eller på selve stranden.

Sandet på Layan Beach er noget af det fineste, du finder på Phuket, og vandkvaliteten er også fin. Ved højvande skråner stranden dog stejlt ned i vandet, hvilket gør den mindre egnet for små børn. Ved lavvande skråner stranden kun svagt ud i vandet.

Langs stranden kan du finde forskellige spisesteder med mad til rimelige priser. Layan Beach lægger også sand til Dream Beach Club, hvor du kan få mad til noget højere priser, og hvor du kan feste til musik leveret af en DJ.

Der ligger ikke nogle hoteller ud for Layan Beach, det nærmeste er Anantara Layan Phuket Resort, der ligger ved Layan Bugt.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Jeg har endnu ikke fået skrevet om alle strandene på Phuket, så nogle af de nedenstående links er ikke aktive endnu. Oversigten er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten.

Tags: Phuket - Strand - Layan Beach

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så skriv i forummet. Du er også mere end velkommen til at hjælpe andre i forummet med dine erfaringer.

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Fredag d. 23. august

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.