Artiklen indeholder priser omregnet til baht. Tryk her for at vælge en anden valuta.

Bang Tao Beach

Liggestole, servering og 5-stjernede ferieområder.

Tags: Phuket - Strand - Bang Tao Beach

Bang Tao Beach den er med sine cirka fire kilometer en af de længste strande på Phuket, og den byder på en meget fin sand­kva­litet og gode bade­for­hold.

Området bag den nordligste del af stranden er kendt som Laguna, og her finder du en række fem­stjer­nede hoteller og en golfbane. I højsæsonen kommer prisen ikke under 5000 baht for en nat her, og nogle af stederne kommer du ikke under 50000 baht, så det er altså ikke her, at fattig­røvene bor. I lavsæsonen kan priserne dog godt komme ned under 2500 baht for en nat.

Du kan leje liggestole og finde servering af mad og kølige drikke flere steder langs stranden. Den sydlige ende af stranden er mere præget af turisme og mange mennesker. Stranden er meget bred, så der er stadig masser af sand at tumle sig på. Den sydlige ende er også mere sikker for børn end den nord­lige ende, da vandet ikke bliver så hurtigt dybt her.

Ved den sydlige del af Bang Tao Beach finder du for øvrigt også en klynge hoteller i et mere over­kom­me­ligt prisleje. Tjek placeringen på et kort, før du bestiller, da nogle af hotellerne ligger langt fra stranden.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Bang Tao Beach

Andre artikler :