Bang Tao Beach

Liggestole, servering og 5-stjernede ferieområder.

Tags: Phuket - Strand - Bang Tao Beach

Bang Tao Beach den er med sine cirka fire kilometer en af de længste strande på Phuket, og den byder på en meget fin sand­kva­litet og gode bade­for­hold.

Området bag den nordligste del af stranden er kendt som Laguna, og her finder du en række fem­stjer­nede hoteller og en golfbane. I højsæsonen kommer prisen ikke under 1.000 kroner for en nat her, og nogle af stederne kommer du ikke under 10.0000 kroner, så det er altså ikke her, at fattig­røvene bor. I lavsæsonen kan priserne dog godt komme ned under 500 kroner for en nat.

Du kan leje liggestole og finde servering af mad og kølige drikke flere steder langs stranden. Den sydlige ende af stranden er mere præget af turisme og mange mennesker. Stranden er meget bred, så der er stadig masser af sand at tumle sig på. Den sydlige ende er også mere sikker for børn end den nord­lige ende, da vandet ikke bliver så hurtigt dybt her.

Ved den sydlige del af Bang Tao Beach finder du for øvrigt også en klynge hoteller i et mere over­kom­me­ligt prisleje. Tjek placeringen på et kort, før du bestiller, da nogle af hotellerne ligger langt fra stranden.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Bang Tao Beach

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Tirsdag d. 31. marts

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.