Mae Hong Son Loop

Jungle og bjerge samt udfordrende vejsving.

Vejret i Thailand er perfekt til at køre på opdagelse på to hjul, og landskabet kan med sine bjerge og snoede veje over bjergene være en hel del mere spændende og udfordrende end flade Danmark.

Der findes flere populære ruter, hvoraf den mest kendte er Mae Hong Son Loop i Nordthailand. Mae Hong Son er den mest bjergrige provins i Thailand, og loopet er mest populært blandt motorcyklister, men det er også muligt at køre turen på scooter eller i bil. Jeg vil fraråde cykel.

Du kan få en lille smagsprøve i denne video med kommentarer på engelsk men med en velkendt accent:

Bemærk, loopet er kun for øvede, uanset om du kører på motorcykel eller scooter. Cyklen er kun for ekstreme selvpinere.

Mae Hong Son Loop starter i Chiang Mai by, fortsætter i en halvcirkel til Mae Hong Son by og fuldfører så en cirkel tilbage til Chiang Mai. Loopet byder på 1.864 vejsving, fordelt på cirka 600 km, men du vil typisk køre meget længere, fordi der er mange interessante stikture til seværdigheder undervejs.

Reelt kan du køre loopet på en dag eller to, men de fleste bruger fire til seks dage, så der er masser af tid til stikture til vandrige vandfald, Thailands toppunkt, udsøgte udsigter, forunderlige fisk, hede huler, naturrige naturstier, selvspredende solblomster, en vandløs vandrebro, klatreklare kløfter og meget, meget mere.

Der er ikke meget trafik på vejene, men du kan dog alligevel godt opleve køer som her på en stiktur ud til nogle huler:

Du kan selv vælge, om du vil køre loopet med eller mod uret. Jeg vil anbefale, at du kører med uret, for så gemmer du den mest spændende og udfordrende del af turen til sidst. I denne artikel "kører" jeg turen med uret.

De fleste vælger at inddele turen i fire etaper:

Chiang Mai til Mae Sariang
Mae Sariang til Mae Hong Son
Mae Hong Son til Pai
Pai til Chiang Mai

Chiang Mai til Mae Sariang:
Stiktur til toppen

Når du har kørt cirka en time sydpå fra Chiang Mai, får du mulighed for den største stiktur på rundturen: En tur til Thailands højeste punkt på Doi Inthanon. Indtil frakørslen har turen været flad og lidt kedelig, men den næste time frem til Doi Inthanon er noget mere spændende med vejsving på bjergene frem til toppen. Du kan desuden tage stikture på stikturen til vandfald, et par kongelige chedier og andre seværdigheder, hvilket du kan læse mere om i artiklen Doi Inthanon.

Fra Doi Inthanon kan du vælge at skære lidt af cirklen fra og køre ad vej 1088 ud til loopet, eller du kan køre samme vej tilbage, til hvor du drejede fra hovedvejen, og så fortsætte loopet mod Mae Sariang.

Mae Sariang ligger i provinsen Mae Hong Son, du kan finde hoteller i provinsen på agoda (brug kortet til at se, hvor hotellerne ligger).

Mae Sariang til Mae Hong Son:
Blomstrende marker

Ved Mae Sariang kan du tage en afstikker til nogle varme kilder, og du har hiking-mulighed i Salawin National Park.

Fra Mae Sariang går turen nordpå til Mae Hong Son. På vejen kan du fx tage afstikkere til Mae Surin Waterfall og Thung Bua Tong Fields. Sidstnævnte byder på marker med mexicansk solblomst, der er nogle høje buskplanter med gule blomster. Hvis du vel og mærke kommer på det rette tidspunkt.

Mexicansk solblomst stammer fra Mellemamerika. De blev bragt til området her i første halvdel af 1900-tallet af missionærer, og de har siden spredt sig vildt. Du finder dem langs vejen på en del af loopet, og ved Thung Bua Tong kan du opleve dem spredt over et større område. De blomstrer kun omkring 14 dage, så hvis du vil opleve det gule flor på fuldt tryk, skal du komme i sidste del af november.

Jeg var desværre nødt til at køre loopet i starten af november, så det var kun cirka 10 procent af knopperne, der var sprunget ud. Det var dog stadig et pænt syn.

Hoteller i provinsen Mae Hong Son på agoda (brug kortet til at se, hvor hotellerne ligger).

Mae Hong Son til Pai:
Bro over rismarker

I Mae Hong Son finder du templet Doi Kongmu, der tilbyder en fin udsigt ud over Mae Hong Son. Du kan så være heldig at komme en skyfri dag, så du kan få billeder af solopgangen i stedet for mørke billeder med lavthængende skyer.

Mens det på vejen mod Mae Hong Son har været lidt småt med seværdigheder - udover, naturligvis, en flot natur - så får du meget at vælge mellem på den næste strækning. Mest kendt og populær er vandrebroen Su Tong Pae Bridge, som de lokale byggede, så munkene fra tempelbjerget kunne komme over en flod og rismarkerne og frem til landsbyen Ban Kung Mai Sak.

Broen startede som en bambusbro, men er siden blevet forstærket med stålrør under bambusmåtterne, og da jeg var forbi i november 2016 arbejdede man på en ny stålbro over Mae Sa Nga River og på en fornyelse af broen frem til foden af tempelbjerget.

Du kan på strækningen frem til Pai også finde flotte udsigter, vandfald, huler og nogle forunderlige fisk, der stimer sammen uden for en underjordisk vandstrøm inde fra et bjerg. For ikke at nævne en noget mere udfordrende vej med masser af vejsving op og ned ad bjergene.

Turen i loopet tager dig væk fra turiststederne, og på stikturene kan du ende steder, hvor turister er et sjældent syn, men når du nærmer dig Pai, vil du begynde at se en del fortrinsvis meget unge turister. Det starter godt 20 km før Pai ved Kiew-Lom Viewpoint, der er et populært mål for minibusser fra Pai, og hvor du også finder nogle turistboder med produkter fra de lokale bjergstammer.

Herfra og frem til Pai skal du være lidt mere opmærksom på grund af den ekstra trafik af minibusser og enkelte turister, der selv er kørt herud på scooter uden erfaring, beskyttende tøj eller andet der kan være med til at formindske risikoen ved at køre på scooter i Thailand.

Hoteller i Pai på agoda.

Pai til Chiang Mai:
Vejsving, vejsving og flere vejsving

Turisterne på udsigtspunktet før Pai har advaret dig lidt om, at du ikke er helt så langt "ude på landet", som du måske troede. Men du vil alligevel blive overrasket over, hvor mange unge udlændinge du egentlig finder på et så usandsynligt sted som Pai. Langt fra sandstrande og fuldmåneparties.

Det er især backpackere, der har fundet vej til Pai, men her kommer også mange asiatiske turister på grund af et par film. Den kinesiske film "Lost in Thailand" har de seneste år øget antallet af kinesiske turister, og den romantiske thailandske film "Pai in love" har øget strømmen af thailandske turister til Pai. Mange, der kører Mae Hong Son Loop, vælger at overnatte mere end én nat i Pai.

Området omkring Pai er forholdsvis fladt, men når du fortsætter mod Chiang Mai, finder du hurtigt ud af, at vejsvingene på vej mod Pai kun var en lille forsmag. Efter Pai kommer den mest udfordrende del af loopet med skarpe og stejle sving, som absolut ikke er for uøvede.

Du vil også kunne opleve en del minibusser mellem Pai og Chiang Mai, og de kører ikke altid efter forholdene, så pas på.

Lidt uden for Pai kan du nyde den thailandske udgave af Grand Canyon, Pai Canyon, hvor du kan gå en tur på toppen, hvis nerverne er i orden. Nogle steder skal der klatres, og nogle steder er stien kun 20-30 centimeter bred, og der er meget langt ned på begge sider.

Det sidste stykke frem til Chiang Mai er mere fladt, så du får tid til at falde lidt til ro igen, inden du er tilbage til udgangspunktet. På vejen kan du tage afstikkere til Queen Sirikit Botanic Garden, Mae Sa Elephant Camp og Mae Sa Snake Farm, men de er dog ikke længere væk fra Chiang Mai, end at det er lige så nemt at tage dem på en udflugt for sig.

Der er mange flere ting at se på turen rundt i Mae Hon Son Loop end dem, jeg her har nævnt. Du kan finde flere nævnt på dette Google-kort over Mae Hong Son Loop'et med indlagte seværdigheder og udsigtspunkter, kortet indeholder også turen op til Doi Inthanon og en rundtur omkring Chiang Rai.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så skriv i forummet. Du er også mere end velkommen til at hjælpe andre i forummet med dine erfaringer.

Tags: Mae Hong Son - Chiang Mai - Pai - Motorcykel - Scooter - Natur - Doi Inthanon - Jungle - Vandfald - Templer - Udsigt


Facebook/Google+

facebook/Google+

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book, og jeg har en per­son­lig pro­fil på Google+, hvor du kan læ­se om mi­ne an­dre hjem­me­si­der samt få be­sked, når jeg op­da­te­rer no­get på en af dem.

Tag vandvejen i Bangkok
Tags: Transport - Chao Phraya - San Saeb - Bangkok - Grand Palace - Wat Arun - Long tail boat - Kanaler - Floder - Shopping - Skytrain - Metro
Sightseeing på vandet Bangkok er også kendt som Østens Venedig, fordi byen gen­nem­strøm­mes af en flod og utal­lige kanaler. Vand­vejene kan dels bruges til hur­tig tran­sport uden om de mange trafik­propper på de asfal­terede veje, og dels til sight­seeing. Læs om flod­busser, vand­busser, vand­taxier og sight­seeing­ture og om floden Chao Phraya og kanalerne.
Sukhothai
Tags: Sukhothai - Ruiner - Templer
Sukhothai Før Bangkok var der Ayutthaya. Og før Ayutthaya var der Sukhothai. Læs om Thailands første hovedstad og besøg ruinerne i Sukhothai Historical Park, der ligger ca. 400 km nord for Bangkok.
Mae Hong Son Loop
Tags: Mae Hong Son - Chiang Mai - Pai - Motorcykel - Scooter - Natur - Doi Inthanon - Jungle - Vandfald - Templer - Udsigt
Mae Hong Son Loop Mae Hong Son Loop er en popu­lær rute for især motor­cyk­ler og scoo­tere gennem Nord­thailands bjerg­rige områder, og den byder på mas­ser af se­vær­dig­heder undervejs.
Meget stor Buddha
Tags: Buddha - Templer - Ang Thong - Ayutthaya - Luang Phor Thuad
Meget stor Buddha I provinsen Ang Thong finder du Thailands højeste statue, der måske ikke overraskende forestiller Buddha. Det er samtidig verdens 8. højeste statue.

Templet, der ligger godt 100 km nord for Bangkok, byder også på nogle små velfriserede haver og nogle drabelige scener med statuer i naturlig størrelse.
Til tops i Thailand
Tags: Doi Inthanon - Chiang Mai - Mae Hong Son - Vandfald
Doi Inthanon Hvis du går og tror, at det altid er varmt i Thailand, så kan du godt tro om. Faktisk kan tem­pe­ra­tu­ren falde til under fryse­punk­tet - i hvert fald hvis du be­søger Thailands højeste punkt på Doi Inthanon i pro­vinsen Chiang Mai. Læs mere om Doi Inthanon og de ting, der er at se på vejen mod toppen.
Find Nemo ved Similan-øerne
Tags: Similan Islands - Dykning - Snorkling - Strand - Khao Lak - Phuket - Phang Nga
Similan Islands Similan-øerne i Thai­land byder på et af ver­dens bed­ste dyk­ker­ste­der. Tag på dag­tur fra Khao Lak til øerne, eller over­nat på en af øerne eller på båden. Som bonus kan du slikke sol på nogle af Thai­lands bedste strande.
Klap ikke en tiger
Tags: Tiger - Kanchanaburi - Munke - Dyrevelfærd
Tiger Temple Turister flokkes til Tiger Temple i pro­vin­sen Kan­chana­buri, hvor mun­kene mod be­ta­ling til­by­der dem at fod­re og klap­pe en tiger­unge eller gå en tur med en fuld­vok­sen tiger. Og selv­føl­ge­lig tage bil­le­der af op­le­vel­sen. Læs, hvor­for du bør holde dig væk.
Aktiviteter i Pattaya
Tags: Pattaya - Jomtien - Chonburi - Aktiviteter - Flydende marked - Shopping - Delfiner - Golf - Ladyboys - Udsigt - Templer
Aktiviteter i Pattaya Selvom Pattaya mest er kendt for sine nat­lige akti­vi­teter for voksne, så bydes der også på mange akti­vi­teter for børn og i dag­timerne. Læs mere om fx zoo­lo­giske haver, et inter­aktivt kunst­mu­seum, go-kart-kørsel, de utal­lige golf­baner og en helt vild acceleration.
Thailand på to hjul
Tags: Motorcykel - Scooter - Natur - Transport
Thailand på to hjul Hvorfor nøjes med de sæd­van­lige turist­steder, når Thai­land har så meget mere at byde på. Du op­le­ver og ser meget mere, hvis du rejser rundt i landet, og det be­hø­ver ikke blot at være med tog, bus eller fly. Du kan også selv køre. Læs mere om selv at køre rundt i Thai­land på to eller flere hjul.
Ayutthaya, verdens største by
Tags: Ayutthaya - Ruiner - Templer
Ayutthaya Ayutthaya var hoved­stad i Siam (Thailand) frem til 1767, hvor byen blev ind­ta­get og brændt ned af bur­me­sis­ke styr­ker. I dag fin­der du man­ge im­po­ne­ren­de og spæn­den­de rui­ner i den gam­le ho­ved­stad, der blev op­ta­get på UNESCO's ver­dens­arvs­lis­te i 1991. Ayutthaya lig­ger cir­ka 75 km. nord for Bangkok og egner sig fint til en dag­ud­flugt eller et par dages ophold.
Festival og kvægløb
Tags: Chonburi - Kvæg - Festival
Kvægløb i Chonburi Chonburi lægger jord til et år­­ligt dyr­­skue, men det er ikke helt som et dansk dyr­­skue. Kø­­er­­ne er mere pyn­­te­­de, og de lø­­ber be­­ty­­de­­ligt hur­­ti­­ge­­re! Læs om køer, der er mere far­­ve­­ri­­ge end Cow Pa­ra­de-kø­erne, og om kvæg­­løb, hvor kvæ­­get og dets ryt­­tere skal ud på en 100 meter lang spurt.
Emerald Pool
Tags: Krabi - Emerald Pool - Hot springs
Emerald Pool Bad i en fortryl­lende skov­sø i pro­vin­sen Krabi. Emerald Pool (Sa Moraket) er et yndet mål for såvel tu­ris­ter som loka­le, der vil have en svøm­me­tur i skov­søens meget klare vand, der frem­står med en flot sma­ragd­grøn farve på grund af bun­dens farve. Skov­søen lig­ger ikke langt fra en po­pu­lær varm kilde, så du kan få to dyp på én tur.
Varme kilder i Krabi
Tags: Krabi - Hot springs - Emerald Pool
Varme kilder Hvis bade­van­det i det syd­lige Thai­land med sine knap 30 gra­der er for koldt, kan du tage et bad i en af pro­vin­sen Krabis var­me kil­der. Læs mere om Namtok Rawn, hvor du kan bade i et 40-42 grader varmt vand­fald, og om et par andre varme kilder.
Svøm med delfiner
Tags: Chanthaburi - Delfiner - Dyrevelfærd - Pattaya
Svøm med delfiner I Thailand kan du se del­fin­show og selv få lov at ud­føre tricks med del­fi­nerne, lige­som du kan svøm­me med dem. Læs om del­fin­showet i Oasis Sea World, og læs også, hvor­for ikke alle shows er lige anbefalelses­værdige.
Flagermustemplet Wat Pho Bang Khla
Tags: Chachoengsao - Templer - Flagermus
Flagermustempel Se nogle meget store flagermus i et tempel to timers kørsel fra Bangkok og fra Pattaya. De kan have et vingespænd på over 150 cm, og de bærer det latinske navn Pteropus vampyrus. Når du ser dem flyve tæt forbi dig, vil du uværgerligt tænke på Dracula!
Magisk pavillon i Tham Phraya Nakhon
Tags: Tham Phraya Nakhon - Hule - Prachuap Khiri Khan - Hua Hin
Tham Phraya Nakhon I provinsen Prachuap Khiri Khan, ikke så langt fra turist- og kongebyen Hua Hin, finder du en skjult eventyrverden og en magisk pavillon i hulen Tham Phraya Nakhon. Er du på de kanter, er hulen så rigeligt et besøg værd.
Erawan Cave
Tags: Aktiviteter - Nong Bua Lamphu - Loie - Erawan Cave - Hule
Erawan Cave Erawan Cave lader dig tage et smut gen­nem et bjerg via en ræk­ke na­tur­li­ge hu­ler. Du får rørt ben­musk­ler­ne, og får sam­ti­dig en flot ud­sigt fra hu­lens to ud­gan­ge, der beg­ge lig­ger højt op­pe på et bjerg. Era­wan er det thai­land­ske navn for hin­du­gu­den In­dras hvi­de ele­fant med tre hoveder.
Gammelt Khmer-tempel i Phanom Rung
Tags: Buriram - Phanom Rung - Prasat Muang Tam - Ruiner - Isaan - Aktiviteter
Phanom Rung Før Thailand blev Thailand, var der Khmer-riget. Det om­fat­tede Cam­bod­ja, det syd­lige Viet­nam og store dele af Laos og Thai­land. De bedst kendte res­ter af Khmer-riget er dets gam­le hoved­stad Angkor i Cam­bod­ja, men du kan også finde res­ter i Thai­land, bl.a. i Phanom Rung, der lig­ger i pro­vin­sen Buri­ram i den syd­øst­lige del af Thailand.
Turistvenlig mad i Patong
Tags: Mad - Patong - Udsigt
Number 6 Restauranten Number 6 i Patong byder på god og billig thai­landsk mad til­passet turist­ganer. I den gamle afde­ling må du ofte stå i kø for at få en plads. Den nye afde­ling på en bjerg­side byder på mere plads - og en noget speciel (og gratis) køre­tur op af bjerget.
Naga Fireballs
Tags: Nong Khai - Fireballs - Fup - Mekong - Søslange - Phon Phisai - Isaan - Festival
Naga Fireballs Oplev fest­lig­he­der­ne ved Mekong-flodens bred i Nong Khai i for­bin­del­se med Naga Fire­ball Fes­ti­val. Her kan du op­le­ve sø­slan­gen Naga ud­spyde ild­kugler fra sit leje på Mekong-flodens bund. I hvert fald i hen­hold til folk­loren. Ild­kug­ler­ne er vir­ke­lige nok, men måske for­kla­rin­gen er lidt mere jordnær.
Miniørken i Thailand
Tags: Jordskulpturer - Lalu - Sa Kaeo - Sao Din - Nan - Phae Mueang Phi - Phrae - Natur
Miniørken i Thailand I Thailand kan du finde mini­udgaver af det ørken­land­skab med enkelt­stående kæmpe­klipper, som du kender så godt fra ameri­kanske westerns. Her er det blot jord, der er eroderet og skulp­tureret af naturens hånd ved hjælp af vind og vejr. Du finder jord­skulp­turerne tre for­skel­lige steder i Thailand. Læs mere ...
Flydende marked
Tags: Shopping - Flydende marked - Ratchaburi - Samut Songkhram - Aktiviteter - Chachoengsao
Flydende marked Thailand lægger vand til mange flydende markeder. Bliv padlet rundt mellem både, der tilbyder frisk frugt, mad og souvenirs. Læs især om det mest populære af de flydende markeder, Damnoen Saduak Floating Market.
Tempel i et træ
Tags: Templer - Samut Songkhram - Aktiviteter
Tempel i et træ Wat Bang Kung i provinsen Sa­mut Song­khran er et gam­melt tempel, der i dag er vokset ind i et træ som et andet Tor­ne­ro­se-slot. Læs mere om tem­plet og andre se­vær­dig­he­der i nærheden.
Marked på skinner
Tags: Maeklong - Shopping - Tog - Samut Songkhram - Aktiviteter
Maeklong Marked Markedet i Maeklong er ikke som andre mar­ke­der i Thai­land - el­ler i res­ten af ver­den. Det er pla­ce­ret på og langs tog­skin­ner­ne, li­ge før Mae­klong Sta­tion. Når to­get kom­mer, ryk­kes va­rer­ne til si­de. Læs me­re om det yderst spe­ci­el­le marked.
Tempel af flasker
Tags: Templer - Flasker - Sisaket - Isaan
Tempel af flasker Hvad sker der, når de ellers mådeholdne buddhistiske munke slår sig på flasken? Det kan du opleve i templet Wat Pa Maha Chedi Kaeo, også kendt som Wat Lan Kuad, der betyder Tempel af en million flasker.
Behandling i Thailand
Tags: Tandlæge - Operation - Briller
Behandling i Thailand Du kan ofte spare mange penge ved at få foretaget kosmetiske operationer og andre medicinske behand­linger i Thailand. Det være sig en hår­trans­plan­ta­tion, en fedt­sugning, en bryst­ope­ration til større eller mindre bryster eller en ny krone på tæn­der­ne. Du kan også spare penge ved at købe briller i Thailand.
Phuket Town weekend-marked
Tags: Phuket - Shopping - Mad - Patong - Kata-Karon - Kamala - Phuket Town
Phuket Town weekend-marked Weekend-markedet i Phuket Town byder både på shop­ping med bil­ligt tøj og sou­ve­nirs og spæn­den­de mad­op­le­vel­ser i såvel den søde som den stærke af­de­ling. Se også, hvor­dan man laver hjem­me­la­vet is på to minutter.
Parasailing i Thailand
Tags: Aktiviteter - Parasailing - Patong - Pattaya - Fup
Parasailing Flyv fugl, flyv. Hvis du ikke er bange for højder, kan det være lidt af en oplevelse at prøve parasailing på din ferie i Thailand.
Utrolig udsigt over Krabi
Tags: Aktiviteter - Krabi - Ao Nang - Templer - Udsigt
Tiger Cave Temple Tiger Cave Temple byder på en helt fantastisk udsigt over Krabi. Men der er ingen genvej til den fantastiske udsigt, du skal op ad 1.237 trappetrin. Udsigten er dog så rigeligt besværet værd.
Smuk sejltur på Mae Kok
Tags: Chiang Mai - Chiang Rai - Thaton - Aktiviteter - Mae Kok - Natur
Smuk sejltur på Mae Kok Hvis du besøger Chiang Rai, bør du ankomme med langbåd ad floden Mae Kok. Det er en smuk sejltur, hvor du kan nyde den fantastiske natur i form af floden, jungle og bjerge.
Flyvetur i junglen
Tags: Jungle - Chiang Mai - Bangkok - Phuket - Krabi - Samui - Koh Chang - Pattaya - Kanchanaburi
Zip-line Få en op­le­vel­se ud over det sæd­van­li­ge med en fly­ve­tur mel­lem jung­lens træ­top­pe. Ud­over fly­ve­tu­re­ne skal du over smal­le hæn­ge­bro­er, op ad spink­le vin­del­trap­per og an­det, der kan gi­ve dig et lil­le gys i maven.
Imponerende træhytte
Tags: Aktiviteter - Pattaya - Sanctuary of Truth - Elefantridning
Sanctuary of Truth Sanctuary of Truth er et enormt hus byg­get i træ og rigt de­ko­re­ret med træ­re­li­ef­fer og -fi­gu­rer, der er in­spi­re­ret af øst­lig fi­lo­so­fi og re­li­gi­on. Sanc­tu­ary of Truth er tre gan­ge så højt som Run­de­tårn og er byg­get uden brug af mo­der­ne til­tag som søm og skruer.
Shopping i Bangkok
Tags: Aktiviteter - Bangkok - Shopping
Shopping i Bangkok I Bangkok ligger stor­cen­tre­ne som per­ler på en snor, og det stør­ste er mere end 7 gan­ge stør­re end Dan­marks stør­ste cen­ter, Field's. Og så er der al­le mar­ke­der­ne, hvor du kan kø­be alt mel­lem him­mel og jord til næs­ten in­gen pen­ge. Læs om de for­skel­li­ge ind­købs­mu­lig­he­der i shopping-paradiset.
Oplev den fantastiske natur i Phang Nga Bugt
Tags: Aktiviteter - Phuket - Krabi - Phang Nga - Natur
Phang Nga Bugt Hvis du kun tager på én ud­flugt i Thai­land, så sørg for, at det bli­ver en tur rundt i Phang Nga Bugt. Du vil op­­le­­ve fan­­tas­­tisk flot­te klip­pe­øer rej­se sig lod­ret op fra van­det, og du kan be­sø­ge skjul­te ver­de­ner i hu­le øer. Og så er det end­da næs­ten gra­tis. Læs om tu­ren og se bil­le­der af den fan­tas­tiske natur.

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Tirsdag d. 16. oktober

Læs om veksling til baht.

Facebook/Google+

facebook/Google+

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book, og jeg har en per­son­lig pro­fil på Google+, hvor du kan læ­se om mi­ne an­dre hjem­me­si­der samt få be­sked, når jeg op­da­te­rer no­get på en af dem.

Facebook

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Annonce:

Annonce:

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Klima og vejr

Vejrudsigt

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.

Annonce: